سارمینا

سارمینا

نقاشی ,مد و فشن , کاردستی , افراد مشهور , مدل لباس , آشپزی , دکوراسیون , سفر
سارمینا

سارمینا

نقاشی ,مد و فشن , کاردستی , افراد مشهور , مدل لباس , آشپزی , دکوراسیون , سفر

آموزش کلاه تولد برای بچه ها

...

....................................  .

                                             .

                                             .

خلاقیت های فشن چطور وسایل بی مصرف رو مد روز کنیم ؟

اگه خوشتون اومد لطفا   .  .  . حتما نظر بدین



















آموزش تصویری بافت مو به کمک عکس

من که عاشق موهای بافته شده هستم :)   













آموزش تصویری طراحی ناخن به کمک عکس

دخترای عزیز با تمرین کردن این مدلا تو خونه همیشه تو مهمونیا و بین دوستاتون بدرخشید ...















طرز تهیه سوپ قارچ و جو



طرز تهیه سوپ قارچ و جو




موادلازم:
جو پرک 1 لیوان
قارچ خرد شده 2 لیوان
هویج 3 عدد
شیر 2 لیوان
سیر 3 حبه
سینه مرغ 1عدد
خامه 5 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
شوید.نمک.فلفل به مقدار لازم


طرزتهیه:
ابتدا درون قابلمه ای ۵ لیوان اب بریزید سپس سینه مرغ ، جو پرک ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا در مدت زمان ۲-۳ ساعت ارام ارام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد ، در اواسط پخت مرغ میتوانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید.پس از این مدت زمان و پخت مواد ، سینه مرغ را خارج کنید و بصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ – ۳۰ دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد.پس از اماده شدن سوپ خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید سپس درون کاسه های سوپخوری بریزید و با شوید خشک و کمی خامه تزئین کنید.

بهترین شیوه طبخ قزل آلا چیست؟




وقتی به فصول گرم سال نزدیک می شویم، رغبت افراد به خوردن غذاهای گرم و پرکالری کم می شود. ماهی یکی از انواع این غذاهاست. در واقع بسیاری از خانواده ها ماهی را یک غذای زمستانی می دانند. برخی نیز به دلیل آن که طعم و بوی زهم ماهی برایشان ناخوشایند است، هیچگاه از خوردن این غذای لذیذ دریایی لذت نمی برند.


وقتی هم که یکی از اعضای خانواده به خصوص خانم خانه از خوردن این غذای پرخاصیت سر باز زند، تکلیف بقیه اعضای خانواده نیز روشن است. اما لازم است بدانیم که ماهی قزل آلا لذیذترین و محبوب ترین ماهی آب های سرد است که هم اکنون انواع پرورشی و رودخانه ای آن در بازار ماهی فروشان عرضه می شود. قزل خالدار، قزل رنگین کمانی، قزل خال قرمز و قزل دریاچه خزر انواعی از گونه های این ماهی است.


بد نیست بدانید قزل خال قرمز مرغوب ترین و قزل رنگین کمانی پرفروش ترین انواع این ماهی است. قزل رنگین کمانی به دلیل سازش بهتر با محیط از نظر اقتصادی در جایگاه بالایی قرار داشته و هم اکنون به صورت پرورشی تکثیر می شود. این ماهی کمی لاغرتر و کم بنیه تر از انواع قزل دریایی است. قزل خال قرمز رودخانه ای نیز کوچک تر و ارزان تر از انواع قزل دریایی است ولی گوشتی بسیار لذیذ و خوش خوراک دارد.


براساس تحقیقاتی که برای نخستین بار در شیراز روی ۳۰ نوع ماهی انجام شد، ماهی قزل آلا بیشترین میزان امگاـ۳ را داراست. این اسید چرب، خستگی، درد عضلانی، خشکی و خارش پوست، سردرد، بی خوابی، شکنندگی مو و ناخن ها و عدم تمرکز را کاهش می دهد و برای التیام بیماری های قلبی ـ عروقی، رماتیسم مفصلی، آسم و کاهش التهاب آرتریت روماتوئید موثر است و در زنان باردار از طریق گردش خون به جنین رسیده و موجب رشد مغزی و افزایش ضریب هوشی نوزاد می شود.


قزل آلا به عنوان منبع غنی پروتئین، به آسانی در دستگاه گوارش هضم و جذب می شود و تقریبا به طور کامل در بدن به مصرف می رسد. «روی» آن در رشد کودکان و در تنظیم بلوغ جنسی نوجوانان تاثیر مهمی دارد و مصرف آن در دوران رشد از کوتاهی قد پیشگیری می کند. بد نیست بدانیم سر و کبد این ماهی بیشترین میزان امگاـ۳ را داراست.



قزل آلا را سرخ نکنید
بهترین شیوه طبخ قزل آلا قرار دادن آن در فر، کبابی کردن یا بریان کردن آن است. گفته می شود، ماهی سرخ شده به اندازه چیپس برای سلامت قلب خطرناک است. ماهی در حین سرخ شدن به میزان زیادی مواد مغذی و مفید خود را از دست داده و احتمال بروز امراض قلبی را تا ۵۰ درصد افزایش می دهد و به دلیل جذب روغن موجب اضافه وزن می شود.
همچنین قزل آلای پرورشی در مقایسه با انواع رودخانه ای و دریایی، ید کمتری دارد ولی به دلیل سطح پایین جیوه، مصرف آن برای خانم های باردار، خانم هایی که قصد باردار شدن دارند و کودکان زیر۶ سال توصیه می شود.

سالاد هفت رنگ رژیمی




مواد لازم :

کالباس                             4 ورقه
خیار شور                          250 گرم
زیتون سبز خرد شده            نصف پیمانه
گل کلم                   یک چهارم بوته متوسط
هویج رنده شده                 دو تا درشت
گوجه فرنگی               3 تا متوسط سفت
فلفل دلمه رنگی            یک چهارم
ماست موسیر            یک پیمانه
نمک و فلفل               قدری
نان تست                  6 ورق


طرز تهیه:

گل کلم رو با مقدار بسیار کمی سرکه و نمک و آبمدت بسیار کوتاهی بپزین. اینقدر که از خامی دربیاد و مزه دار بشه ولی نرم نشه. سپس آبکش کنین و نمک اضافه رو از روش بشورین. مواد رو نگینی خرد کنین و توی ظرفی بریزین. نان چهارگوش رو تست کنین و مربعی خرد کنین. ماست موسیر و سس فرانسوی رو با هم مخلوط کنین و روی سالاد بریزین. نمک و فلفلش رو اندازه کنین. توی ظرف مناسب بریزین و روش رو تزیین و سرو کنین.

پنج راز زیبایی پوست


بخوردادن سبب پاکسازی عمیق منافذ پوست می شود و گرد و غبار ذرات اضافی چربی را می زداید، وضعیت خونرسانی پوست را بهبود می بخشد و پوست را برای پاکسازی عمیق توسط ترکیبات ویژه آماده می کند.


▪ یکم: ابوعلی سینا در کتاب قانون در مورد زیبایی پوست صورت آورده است: بدان که تا خون بیشتر به سوی پوست آید صفا و روشنی و سرخی مطبوع و زیبایی پوست بیشتر می شود.

با این همه که مسأله اساسی رسیدن خون است، اما باید برای حفظ زیبایی پوست تن را از گرما، سرما و از باد حفظ کرد.

مواد تناولی برای تولید خون خوب به کار می آیند. نخود، تخم مرغ نیم بند، آبگوشت و انجیر بخورند. انجیر خون بسیار خوب و مناسب برای زیبایی پوست تولید می کند.

کسی که از بیمای تازه برخواسته و رنگ رخساره اش زشت شده است و می خواهد آن را به رنگ طبیعی برگرداند، انجیر خشک و خرمای کال بخورد که این هر دو خون خوب و پوست لطیف را افزایش دهند و همچنین چند روز پیاپی ناشتا شیر بنوشد.

سیزی های خوب و مناسب و زیبایی بخش رخسار عبارتند از: ترب، تره، پیاز و کلم و سیر، که بر دوام بخورند تا خوب باشد. زعفران نیز اگر در غذا باشد خوب است



▪ دوم: پوست را مرتب تمیز کنید روش زیر را سه بار در هفته برای زدودن سلول های مرده پوست انجام دهید.

گل سرشوی، آردنخودچی و گرد چوب صندل را به مقدار مساوی با هم مخلوط کنید این ترکیب را در ظرفی که هوا به آن نفوذ نکند قرار دهید: یک قاشق چایخوری از این ماده را با آب مخلوط نمائید تا خمیری حاصل شود. این خمیر پوسته ها و آلودگی های پوست را می زداید.

از میوه های فصلی به جای ماسک صورت استفاده کنید زیرا از لحاظ اقتصادی به صرفه بوده خاصیت مرطوب کنندگی بالائی دارند برای این کار مغز میوه ها را بچلانید یا آنها را در مخلوط کن بریزید و بعد پیش از این که ویتامین ها خاصیت خود را از دست بدهند فورا آنها را روی پوست بمالید. انگورها سرشار از ویتامین ها و نمک های معدنی می باشند. برای از بین بردن چین های اطراف چشم و دهان می توانید روی آنها آب انگور بمالید این عمل موجب مرطوب شدن، دفع سموم و تقویت پوست می شود.



▪ سوم: بخوردادن سبب پاکسازی عمیق منافذ پوست می شود و گرد و غبار ذرات اضافی چربی را می زداید، وضعیت خونرسانی پوست را بهبود می بخشد و پوست را برای پاکسازی عمیق توسط ترکیبات ویژه آماده می کند.

ابتدا دو لیتر آب را در یک ظرف کاملا تمیز بجوشانید، سپس آب را از روی حرارت بردارید، ۲قاشق سوپ خوری از پودر بخور (گیاهی) در آب بریزید سپس سر خود را بالا ظرف آب بگیرد و یک حوله تمیز روی سر خود بیندازید. برای پوست های خشک، معمولی، و چروک دار حدود ۵دقیقه بخور کافیست ولی برای پوست های چرب ۵ ۱۰دقیقه بخور لازم است. اگر از آب تنها استفاده می کنید مدت بخور باید طولانی تر باشد و سپس صورت و گردن را با حوله تمیز خشک کنید و اکنون پوست آماده لایه برداری عمقی است.



▪ چهارم: کمپرس کردن وسیله مناسبی برای جداکردن اتصالات سست لایه شاخی و مرده پوست می شود. این روش برای پوست های خشک و حساس بهتر از بخوردادن است، ابتدا آب را بجوشانید سپس پودر بخور را اضافه کنید و ۵دقیقه در ظرف را ببندید و سپس محتوی ظرف را از صافی عبور داده و در ظرف دیگر بریزید و سپس با یک حوله نرم و تمیز یا یک پارچه نخی کاملا تمیز که در آن ۲سوراخ برای چشمها باز کرده اند که آن را به محلول آغشته کنید و کمی آن را فشار دهید حوله را روی صورت بگذارید و به پشت دراز بکشید. تمرکز و تنفس آرام و عمیق به پوست شما آرامش بیشتر می دهد.

۵۱۰دقیقه کمپرس داغ کافیست، این عمل در درمان کمکی جوش های صورت و نواحی ملتهب پوست مفید است و به منظور برطرف نمودن چربی و کدروت از پوست های چرب می توانید بلافاصله پس از کمپرس داغ، از کمپرس سرد استفاده کنید



▪ پنجم: ماسک جوانه گندم علاوه بر پیلینگ، ماسک شاداب کننده پوست می باشد. جوانه گندم را در ظرفی ریخته و آن را آسیاب کرده یا خرد کرده و شیر یا ماست را آرام آرام به آن اضافه کنید و پس از بخور دادن پوست ماسک را با حرکات دورانی و از پایین به بالا روی پوست می مالیم و با حرکات چرخشی ماساژ می دهیم و سپس ده دقیقه قطعات خشک آن را از روی پوست برداشته، پوست را شستشو دهید.

عسل را در حرارت ملایم به صورت روان درآورده و شیر و آرد را به میزان مساوی آرام آرام به آن اضافه می کنیم (هر کدام سه قاشق غذاخوری) یک ماده خمیری یکدستی به دست می آید که آن را روی پوست بمالید و پس از ۲۰دقیقه دراز کشیدن و تنفس آرام و عمیق با پنبه آغشته به شیر ماسک را به صورت ملایم از پایین به بالا از روی پوست بردارید آنگاه پوست را با آب ولرم شستشو دهید.