نقاشی ,مد و فشن , کاردستی , افراد مشهور , مدل لباس , آشپزی , دکوراسیون , سفر
نقاشی ,مد و فشن , کاردستی , افراد مشهور , مدل لباس , آشپزی , دکوراسیون , سفر

مواد لازم :
کالباس 4 ورقه
خیار شور 250 گرم
زیتون سبز خرد شده نصف پیمانه
گل کلم یک چهارم بوته متوسط
هویج رنده شده دو تا درشت
گوجه فرنگی 3 تا متوسط سفت
فلفل دلمه رنگی یک چهارم
ماست موسیر یک پیمانه
نمک و فلفل قدری
نان تست 6 ورق
طرز تهیه:
گل
کلم رو با مقدار بسیار کمی سرکه و نمک و آبمدت بسیار کوتاهی بپزین. اینقدر
که از خامی دربیاد و مزه دار بشه ولی نرم نشه. سپس آبکش کنین و نمک اضافه
رو از روش بشورین. مواد رو نگینی خرد کنین و توی ظرفی بریزین. نان چهارگوش
رو تست کنین و مربعی خرد کنین. ماست موسیر و سس فرانسوی رو با هم مخلوط
کنین و روی سالاد بریزین. نمک و فلفلش رو اندازه کنین. توی ظرف مناسب
بریزین و روش رو تزیین و سرو کنین.